Skip to content
 

По-добри цени този месец

Altium Designer
До 29 юни можете да закупите лиценз на Altium Designer с отстъпка от 800 Eu!

 

PDN Analyzer
С PDN Analyzer създаден от CST® може лесно да бъдат идентифицирани проблеми в захранването (Power Distribution Network) на печатната платка в процеса на нейното проектиране.
И защото PDN Analyzer е интегрирано в Altium Designer решение инженерите използват познат потребителски интерфейс и обща среда за проектиране и анализ.
До 20 юни специална цена за PDN Analyzer + 12-месечен абонамент.

 

Altium Vault
Безплатен Altium Vault лиценз при закупуване на 3 годишен абонамент.
Altium Vault
Altium Vault е централизирана платформа за автоматизирано управление на библиотеки, версии на проекта, процес на заявки и доставки на компоненти и екипна работа по проектите за поддръжка на проектантския екип и цялата фирма.
Altium Vault се инсталира и работи във вашата мрежа и е интегриран с Altium Designer. Централизирано управление през browser, позволява да се менажират работните процеси и ECAD данните по начин, който повишава ефективността на проектантския екип и цялата Ви компания.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


1 * три =

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>