Skip to content
 

Altium представя Altium Designer 12

С Altium Designer 12, Altium ще продължи успешния път, който:

- осигури систематични ъпдейти, което промени изцяло начина на обновяване и подобряване на продукта,

- предложи стабилна среда за разработка на печатни платки, контрол на версиите и повторно използване на проектна информация и

- осигури достъп до непрекъснато разширяващия се ресурс от готови компоненти, дизайни и софтуерни подобрения.

С този нов подход, клиентите с Altium Абонамент са се възползвали от 16 ъпдейта на продукта през изминалите 12 месеца, всеки от който затвърждава и разширява вече установените предимства на Altium Designer.

 Метод на предоставяне на ъпдейтите

С Altium Designer 12, клиентите с Altium Абонамент и за напред ще се възползват от системата за предоставяне на най-новите технологии. За разлика от предишните нови версии, Altium Designer 12 няма да бъде по-тежък и в голяма степен нестабилен софтуерен продукт, а ще бъде предоставен като пореден ъпдейт от непрекъснато обновяващата се платформа. Това означава, че новите функции, подобрения и поправени бъгове могат веднага да се предоставят на клиентите с Абонамент, без да е нужна нова инсталация или допълнително приложение.

 Системата на Altium, базирана на Cloud-технологията осигурява възможност за ъпдейт на програмата само при наличието на интернет връзка. От Plug-In Manager, който е в средата на Altium Designer, клиентите виждат пълния списък с новите ъпдейти и могат да контролират кои от тях да бъдат инсталирани.

 Altium Designer 12: Изпитан, прецизен, стабилен

Благодарение на периодичното обновяване и подобряване Altium Designer 12 е най-стабилната и сигурна версия, излизала до сега. Някои от основните допълнения, излезли през изминалите 12 месеца включват:

 -     Създаване на падове с произволна форма
Нестандартна форма на падовете, на метализациите и други обекти със сложна структура могат лесно да бъдат създадени, а маската върху тях се контролира от зададените правила.

-      Означението – No ERC
Това означение се слага на места, където искаме проверката на правилата да не се прилага (например върху несвързан пин), докато останалата част от дизайна е подложена на подробна проверка.

-     Повече контрол при проектирането на високочестотни сигнали
Опроводяването със следене на съпротивлението е важна част от управлението на високочестотни сигнали върху платката. Алгоритмите, които изчисляват съпротивлението на пистите, базирайки се на PCB стека, включват всички необходими параметри на платката, за да се достигне до прецизен резултат.

 Пълен достъп до AltiumLive Content Store

Клиентите с Altium Абонамент получават достъп до новосъздадените готови компонети, в които са включени схемно означение, симулационен модел, печатен отпечатък, линкове към производители и доставчици с информация за цена и налични количества. Освен готови компоненти в AltiumLive Content Store  има и готови бланки на страници, примерни дизайни, FPGA дизайни. Всички те могат директно да се ползват във Вашия Altium Designer. Благодарение на пряко сътрудничество с водещи производители на електорнни компоненти като STMicoelectronics, Altera, FTDI и Atmel, са създадени хиляди нови компоненти само от началото на годината.

 Цена и достъпност

Лицензът Altium Designer Custom Board Implementation R12 е достъпен за сумата от  3.995 EUR. Altium Абонаментът е възможност да получавате периодично ъпдейтите и да разполагате с най-новите технологии. 12 месечен Абонамент е достъпен за сумата от 1.200 EUR. Клиентите с по-стара версия на програмата могат да се възползват от специална ценова оферта за да обновят продуктите си до Altium Designer 12. Altium Designer 12 ще бъде достъпен от 1ви май и клиентите с валиден Абонамент ще го получат в деня на излизането му. До 1 май 2012 година Altium Designer 10 се предлага да промоционална цена от 2550 EUR. Ако се вземе с едногодишен абонамент  е 3550 EUR и на 1 май ще получите новата версия автоматично като ъпдейт.

За Altium

Altium Limited (ASX:ALU) разработва софтуерен продукт за проектиране на електронни устройства под мотото, че всеки, който иска да създаде електронен продукт, допринасящ за бъдещото развитие и носещ позитивна промяна, трябва да има възможност да го постигне. Обединената среда за разработка на Altium свръзва всички етапи от проектирането в едно приложение, което да е възможно най- достъпно от ценова гледна точка. Това помага на електронните инженери да премахнат бариерата, разделяща ги от тестване на иновативни продукти, работа с най-новите технологии и устройства, създавайки изпитани и сигурни дизайни.

 Основана през 1985, Altium има централен офис в Shanghai и многобройни офиси и партьори навсякъде по света. За повече информация посетете www.altium.com.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


8 * = двадесет четири

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>